Горещи новини

Задържаха мъж, карал след употреба на наркотици, в дома му са намерени сертификати за ваксинация

| 18:36

Районна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство по чл. 343б, ал. 3 и чл. 354а, ал. 3 от НК във връзка със случай на задържан по време на шофиране след употреба на наркотични вещества млад мъж от Варна, в чийто дом е намерено количество марихуана.32-годишен варненец е задържан при полицейска проверка. Служителите на реда установили, че М.Х. управлява автомобила си след употреба на наркотични вещества – полевият тест реагирал на марихуана и кокаин. При последвалите действия по разследване на случая, в дома му е намерено малко количество марихуана.

При претърсването са намерени също 31 броя сертификати, удостоверяващи ваксинация срещу COVID 19, списъци с единни граждански номера, товарителници от пратки, както и части от унищожени сертификати. Предстои да се извърши разследване по отношение на намерените документи и тяхното предназначение.

Работата по случая продължава под надзора и ръководството на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Източник: nakratko.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!