Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Над 3000 участници повишиха знанията си в Дигиталната академия на Кока-Кола в SoftUni Digital

10 експерти от Системата на Кока-Кола в областта на маркетинга и комуникациите споделиха знания и опит в първата по рода си дигитална академия

С огромен интерес премина Дигиталната академия на Кока-Кола в SoftUni Digital – повече от 3000 жадни за знания студенти и начинаещи специалисти взеха участие в инициативата. В продължение на няколко седмици 10 експерти от Системата на Кока-Кола в България проведоха обучителни сесии на теми като управление на брандове, онлайн търговия, портфолио мениджмънт, търговски маркетинг, корпоративни комуникации, корпоративна социална отговорност и други.

Целта на безплатната академия, която се реализира съвместно със SoftUni Digital, е да повиши уменията и да разшири обхвата от компетенции на млади специалисти в тези области, а лекторите разкриха тънкостите в създаването и реализирането на стратегиите зад най-популярните безалкохолни напитки в световен мащаб.Инициативата, която е част от програмата на Кока-Кола #YouthEmpowered за подпомагане на кариерното развитие на младежите, съвпада с 55-ата годишнина на компанията в България. Водена от отдадеността си на тази кауза, Системата на Кока-Кола в България реши да отбележи годишнината, като предостави на младежите в страната възможността да се обучават и да черпят знания директно от водещи специалисти, които работят за едни от най-разпознаваемите брандове в целия свят. За последните 4 години от стартирането на #YouthEmpowered у нас над 200 специалисти са отделили повече от 3200 часа в обучение на над 10 000 младежи в цялата страна. През 2020 г. #YouthEmpowered продължи своята мисия да повишава знанията и компетенциите на младежите в страната, като премина изцяло онлайн.

Дигиталната академия на Кока-Кола в SoftUni Digital е естествено продължение на усилията на компанията в подкрепа на образованието на бъдещите специалисти в страната, а програмата #YouthEmpowered продължава през 2021 г. с много нови възможности за младите хора в България.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!