Горещи новини

HEINEKEN 0.0 вдъхновява различното работно място

-14:50-Razloginfo.com

Брандът изгражда инсталация за работа на открито, достъпна чрез регистрация до 30 юни

Heineken 0.0 изражда специална инсталация, обособяваща единично работно място, с цел да направи работната атмосфера по-вдъхновяваща и разнообразна. Новото кътче, носещо съобщението „Работа по твой вкус“, е достъпно от 17 май на 2 последователни локации в гр. София, като предлага всичко необходимо за работа от разстояние – приятна атмосфера на открито, безплатна Wi-Fi мрежа и превъзходния вкус на Heineken 0.0. За да се възползват от изнесения офис, потребителите трябва да запазят своя час през платформата https://www.heineken.com/bg/bg/workstations. Използването на инсталацията на Heineken 0.0 е напълно безплатно за всички желаещи да сменят дома или офиса с различна работна среда. Всеки запазил място ще има възможността да се наслади и на удоволствието да изпие няколко бутилки Heineken 0.0 като комплимент по време на работния процес, доказвайки, че Heineken 0.0 е перфектният избор за консумация на любимия бирен вкус навсякъде и по всяко време без притесненията от ефекта на алкохола. Поради големия интерес към активността, още преди нейния старт, всички свободни часове бяха изчерпени в рамките на броени дни. За да бъде удовлетворено желанието за работа на открито, кампанията е удължена с 2 седмици – до 30 юни.„Последната година и половина наложи нови правила на работните процеси. Много хора превърнаха дома в офис, а други промениха своите обичайни офис пространства, съобразно спазването на мерките за общата безопасност. Решихме да покажем, че работата не се ограничава до рамките на дома или офиса и да докажем, че и при текущата обстановка креативността на работното място е гъвкаво, толкова колкото сме самите ние. С Heineken 0.0 Workstation искахме да предоставим възможност за един различен изнесен офис на всеки, който има нужда от разнообразие, като осигурим всичко необходимо за спокоен и творчески работен процес“, коментира Алекс Средов, бранд мениджър Heineken за България.

С оглед спазването на противоепидемичните мерки, инсталацията предоставя 1 място в слот от 2 ч. и 30 мин., в който работещите да могат да се насладят на приятна работна атмосфера в едно иновативно дизайнерско работно място. Създадено да вдъхновява и внася разнообразие и забавление в работния процес, новият формат на работно пространство предлага качествено Heineken безалкохолно пиво с 0.0% алкохол в допълнение на задължителните офис удобства и приятна обстановка. От 17 до 30 май чрез платформата ще могат да се запазят часове за инсталацията, позиционирана на територията на Taste Place до метростанция Витоша, а от 1 до 30 юни – на Once Upon a time Biblioteka на бул. Васил Левски 88 (зад Национална библиотека Св.св Кирил и Методий).

„Heineken 0.0 Workstation“ е естествено продължение на изнесения Heineken 0.0 офис през месец април в модерното пространство kitchen 59, където предприемачи, специалисти и хора със свободни професии успяха да се откъснат от обичайната работна атмосфера и се насладиха на специално гурме меню, във вкусова комбинация с Heineken 0.0. Поради огромния интерес от първите издания се очаква инсталацията да посети и друг голям град в страната на есен.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!