Горещи новини

Радослав Парапунов: Не трябва да играеш за статистиката, ако искаш да си MVP

-10:32-Razloginfo.com

Националът, с корени от Разлог – Радослав Парапунов, изигра пореден отличен мач и имаше основен принос, за да изведе отбора на университета на Хавай до титлата на САЩ в престижната NCAA. На финала тази нощ в Калъмбъс (Охайо) Радо Парапунов и Хавай сразиха университета Бригъм Йънг (BYU) с категоричното 3:0 (25:21, 25:19, 25:16), а българинът бе избран за MVP.

“Този отбор Бригъм Йънг (BYU) е много добър и техният волейбол понякога няма равен. Ние ги разучихме много добре и променихме тактиката си в хода на сезона, след което подходихме с нужното уважение към тях в мача. Според мен това бе най-голямата разлика, тъй като винаги сме уважавали този отбор през годините. Знаехме, че ако не играем на повече от 100% те ще ни победят”, заяви Радослав Парапунов след победата.
За MVP:

„Виждате ли това? Ще ви кажа едно, който мисли само за статистиката и не играе със сърцето си, не получава такава. Никога не се играе за статистиката. Веднъж я загубих тази награда, втори път нямаше да го допусна”, добави националът на България.

Източник: bgvolleyball.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!