Горещи новини

Ни Ло се обяви против ползването на програми за обработка на снимки

-13:42-Razloginfo.com

Една от българките, на която много момичета подражават, се обяви против използването на програми за обработка на снимки.

Това тя направи като публикува свое стори, на което показва два свои фотоса – един необработен и друг, върху който е използвана програма за „разкрасяване“

„Живеем в свят, в който живота на все повече момичета е приложение. Момичета, обичайте се и без програми, красиви сте!“

Нейният апел със сигурност изненада последователите и в социалните мрежи, предвид факта, че самата Николета почти винаги до момента е използвала подобни програми в своите сторита и публикации.Едно обаче е сигурно, пристрастяването на младите момичета към подобен тип приложения става все по-голямо. Милиони мъже и жени от родният и световният шоубизнес също използват разкрасителните програми, за да могат да изглеждат съвършено.

Друг проблем е, че последователите и феновете на популярните личности, се опитват всячески да им подражават.

Те до такава степен прекаляват с обработката на кадри, че дори не приличат на себе си, което пък им създава комплекс, когато трябва да комунират или да се запознаят с някого извън социалните мрежи, показвайки се такива, каквито са – истински и без поправки.

Инициативата на Николета Лозанова бе високо оценена от всички нейни последователи, които също не пропуснаха да се впуснат в предизвикателството и пуснаха свои необработени снимки.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!