Горещи новини

Учениците от начален етап в СУ „Бр. Каназиреви” участваха в националната кампания „Пази детето в интернет“

| 11:10
По покана на застрахователна компания „ЛЕВ ИНС“ учениците от начален етап на Средно училище „Братя Петър и Иван Каназиреви“ заедно със своите преподаватели се запознаха с информационните брошури, изпратени по национална кампания „Пази детето в интернет“. Тя е в продължение на дългосрочната социална кампания “Пази детето на пътя”като този път кампанията е насочена към превенция на онлайн тормоз и посегателство над деца в дигиталното пространство.„Сега когато, повече от всякога, прекарваме време вкъщи, а децата ни дори учат в Интернет, е необходимо обърнем повишено внимание на тяхната сигурност. Понякога децата несъзнателно могат да създадат проблем не само за себе си, но и за цялото семейство. Затова, навременните мерки са от решаващо значение.“
Инициативата “Пази детето в Интернет” има за цел да осигури защита за децата, както и да изгради у тях умения за безопасно ползване на Интернет. Предстоят запознаване с различни видеа и дейности, в които учениците по-лесно и бързо да разпознават заплахите в интернет.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!