Горещи новини

Страхотна новина! Адв. Иван Димитров от Разлог влиза в парламента

-11:07-Razloginfo.com

Водачът на листата на „Демократична България“ в Пиринско – Атанас Атанасов, няма да е депутат от Благоевград, а от София.

Така той освободи място за втория в листата – адв. Иван Димитров от Разлог, който реализира най-добър резултат и е с най-много преференции.

С близо двадесет годишен стаж като адвокат, два мандата общински съветник в местният парламент на Разлог и два мандата член на Адвокатския съвет при Адвокатска колегия – Благоевград,  Иван Димитров направи добра кампания, предложи редица инициативи, при участието си в два предизборни телевизионни дебата, в резултат на което успя да спечели на своя страна достатъчно гласоподаватели, за да може да реализира тези инициативи, на практика, в своята дейност като народен представител.Честито на новия парламентарист и му пожелаваме много успехи в грижата за Разлог!

Ето какво написа той в обръщение към своите поддръжници и симпатизанти в профила си във фейсбук:

След няколко дни мълчание и напрежение в очакване на финалните резултати от ЦИК, днес пиша, за да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ още веднъж. Демократична България взе мандат в 1-ви МИР Блгагоевград.
БЛАГОДАРЯ на Вас, които излязохте на 4-ти април въпреки пандемичната обстановка, лошото време и внушението, че Вашият глас няма значение. Въпреки ограничената по дейности кампания и невъзможността да се срещна с всички Вас на живо и на терен в гордите градове и села на Благоевград, аз получих огромна подкрепа с преференциите, а ми се иска да вярвам, че допринесох и за успеха на Демократична България в района като цяло. Чест Ви прави, че избрахте да упражните правото си на глас! А на тези, които избрахте да ме подкрепите, ще кажа: Ще направя всичко по силите си, за да оправдая Вашето доверие.
Благодаря на националното ръководство на Демократична България и специално на ген. Атанас Атанасов за доверието и подкрепата по време на кампанията.
Благодаря на съмишлениците от ДСБ и на приятелите, които бяха плътно до мен в тази и в предишните кампании, които сме водили!
Благодаря на д-р Радко Тумбев, който ме напътстваше и подкрепяше през годините досега (надявам се и в бъдеще)!
Благодарности също така и за кандидатите от най-прекрасната листа, с които рамо до рамо извървяхме пътя!
БЛАГОДАРЯ!!! ❤️❤️❤️
(А най че ми е чеф в парламенто да им се наложи да чуяа разложчи. Требува да си чуваме културното разнообразие, оти то рани душата на човеко. )
Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!