Горещи новини

Ски писта Кулиното, над Разлог, вече работи, а цените са народни

-9:46-Razloginfo.com

Ски писта Кулиното е отворена, това съобщават от община Разлог.

Ски пистата е с дължина 1300м и има условия за всички видове зимни спортове. Ски центърът разполага с два ски-влека за възрастни и за деца. В момента работят всички съоръжения (малък и голям влек) от 9:00 до 16:00 часа.

Nelly Stoycheva въодушевено сподели, в най-разложката група – Да думаме на разложчи, фногооооо!, новината за пускането на пистата този сезон:

 Еее, най-сетне! Ерлия да е! Беречят на общината и най-вече на момчетата от Кулиното, дека че ни подготваа големата писта утре за яко карАне! Ай дано до крае на сезоно се да е така! Да се качаа горе фвого разложене, че и госте от близо и далече да дойдаа да се порадуваа на убавия снег! Кой не може да кара, да си носи вино и шужуци! Кой не може да носи, че си купи бира и чебапче! ❄❄❄

Цени:
за възрастни – 12 лв за целодневна карта;
за деца и ученици – 8 лв. за целодневна карта.

Кулиното е много популярно място за отдих сред хората от Разлог и околните села. То предлага на туристите и жителите на града добри условия за ски през зимния сезон. Всяка зима се организират и курсове за скиори, на които всеки може да се запише и да се наслади на неповторимото ски изживяване и уникалната красота на Пирин през зимата.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!