Горещи новини

Скандално! Новият Бонд няма да бъде нито мъж, нито жена

| 12:43

Джеймс Бонд може би ще осъзнава себе си нито като мъж, нито като жена, той ще бъде небинарен, за да е в крак с променящите се времена, заявяват авторите на поредицата за супер шпионина.Затова и прочутото произнасяна не фразата: „Бонд. Джеймс Бонд“, ще звучи на английски така: „Them Bond“.

Агент 007 е дългогодишен символ на мъжествеността, но най-известният британски шпионин може да се идентифицира и като „небинарен“ в бъдеще, разкри продуцентката Барбара Броколи. С това поля с чаша студена вода, тези, които предполагаха, че ролята може да поеме жена. В ново интервю тя призна, че бъдещият Бонд може да бъде някой, който се смята нито за мъж, нито за жена и обикновено предпочита да бъде наричан „те“, а не „той“ или „тя“.

Говорейки пред подкаста „Girls On Film“, г-жа Броколи коментира новите идеи около това кой актьор да замести Даниел Крейг, който се оттегля от ролята след „Смъртта може да почака“.

Когато водещата Анна Смит я попита дали смята, че 007 винаги ще бъде мъж, тя отговори: „Да, защото не мисля, че трябва да правим филми, в които жените играят мъже. Мисля, че просто трябва да правим повече филми с хубави женски образи. Може би един ден Бонд ще бъде небинарен, не зная дали още в следващия филм или по-нататък. Кой знае?! Искам да кажа, че въпросът е отворен. Просто трябва да намерим подходящия актьор“. Броколи, която контролира франчайза на 007 чрез своята компания „Eon Production“, също каза, че следващият Бонд може да не е бял, добавяйки: „Искаме актьорът да е британец, а британец, както знаем, може да означава много неща.“

Имената, които се спрягат за ролята, включват Идрис Елба, Редж-Джин Пейдж, Том Харди, Ричард Мадън.

След изказването й, холивудски продуцент коментирал: „Бонд трябва да се адаптира към времето, но един агент без ясен пол, може да е труден за приемане от феновете“.

Източник: epicenter.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!