Горещи новини

Рязка спирачка довела до ужасната катастрофа на „Тракия“, не могат да установят самоличността на загиналата жена

-11:47-Razloginfo.com

Рязка спирачка е причината за зверската катастрофа със смъртен случай на АМ „Тракия“ между Пловдив и Пазарджик. Това твърдят свидетели на ужаса пред „Марица“.Вчера следобед шофьорка на „Тойота Ярис“ бе отнесена от джип „Рейндж Роувър“. 36-годишен се блъсна в задната част на японското возило, а вследствие на удара двете возила се самозапалиха. Ужасът завърши фатално за жената зад волана, а шофьорът на джипа бе откаран в болница.

Самоличността на жената все още се установява. Полицията изяснява причините за тежката катастрофа. Според очевидци, загиналата набила рязко спирачки, като джипът зад нея нямал никакво време за реакция. Не е изключено да е изскочило животно на пътя или пък тя да е задрямала за секунда. Факт е обаче, че рязкото спиране доведе до страшен удар, а впоследствие и до смъртен случай.Няколко часа движението се пренасочваше, а униформени регулираха трафика.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!