Горещи новини

Разлог трябва да се ъпгрейдне до нова версия, защото за тях възпитанието, толерантността и уважаване на чуждото пространство са непоносими! Нали?!

-11:00-Razloginfo.com

Тези хора никой не ги е избирал за нищо. Те са назначени от партийни функционери, за да изпълняват техните лобистки интереси. Ако си въобразявате, че някой кмет е избран от вас, то вие сте тотално заблудени. Нещастни фирмаджии, които нямат представа как се управлява търговско предприятие, купиха гласовете ви още през 2009 година, заплашваха ви с уволнение и репресии от всякакво естество, за да могат да смучат и разпределят парични ресурси през следващите 12 години. Така и стана.Сега чакат парите от Плана за възстановяване, за да се започнат маневри по разпределението на новите. Тези през последната година и половина ви замазваха очите, с асфалт, тротоарни плочки и голямо озеленяване на града. Дано сте успели да ги изчистите и прогледнете, за да видите какво всъщност се задава на хоризонта. Още от същото, ако не впрегнете последният си етаж в действие.

Полуграмотни, но затова пък напълно изградени, алчни, преосмислили приоритетите си, през 2011 година, фурнаджийски лопати, определят жалкото ви съществуване, каквото вие решихте, че трябва да бъде.

Ясно е, че ги харесвате. Ама много! Българинът харесва мошеници, мутри и крадци. Възхищава им се. Иска такива редовно да го мачкат и лъжат, както те намерят за добре.

Спомняме си и помним! А който помни, няма право да мълчи.

Спомняме си, че тогава „хора“, които през 2009 и 2011г. пламенно защитаваха опонента, тогава, на един доскорошен кмет на Разлог, претърпяха рязък катарзис и (не)очаквано се влюбиха във втория, величаха го години наред, осигуряваха му комфорт, за да могат и те да живеят комфортно, мислейки, само и единствено, за собствения си джоб. Е, напълнихте го. Как живеете сега? Освен пари, друго нещо притежавате ли? Чест, достойнство, толерантност, уважаване на чуждото пространство?.. Знаете отговора.

Това ви е „елитът“, който управлява ежедневието на всички нас. Пряко и косвено.

Младите не помнят, затова нека четат това и знаят каква е истината, за да се замислят какъв да бъде изборът им.

Спомняме си и друго. За една седмица, между първия и втория тур, през есента на 2009г., най-дълго управлявалият градоначалник на Разлог, успя, от малко над 3000 гласа, да събере на балотажа нови над 3000. Моля!? Ко каза?! Ко речи?! Такова чудо невиждано не се е случвало никъде в посттоталитарна България. Затова и града е пословичен с тези псевдоизбори.

Разбира се проблемът не е в един човек. Или поне не е само в горепосочения.

Лично познавам няколко невероятни отрепки, които са в състояние да пребият (в прекия и в преносния смисъл) десетки и да подкупят стотици, за да си останат „на уважение“ сред местните нещастни властолюбци. Правили са го преди, ще го правят и занапред. Такива хора ви водят за носа и ви се подиграват ежедневно, докато се облагодетелстват, буквално, на ваш гръб и за ваша сметка. Вероятно всеки от вас познава поне една такава персона.

Държавата се превърна в ужасяващо място за живот! Това е резултатът от дългогодишно мутренско управление, бедност и народ, който няма спокойствието да изживее един нормален ден. Всекидневните новини са за брутални престъпници на свобода, убийци на пътя, шофиращи безнаказано, огромна инфлация… Хората живеят със запорирани сметки от разни ЧСИ – та за неплатени битови сметки и още много, много. Учудвате ли се, че сме в това положение? Аз вече не! Всеки иска да живее в страна на правила, но когато става въпрос да защитим правата си, вместо да станем всички заедно обединени и да не се прибираме от улиците, докато не стане това, ние си протестираме всеки поотделно за нещата, които го вълнуват. Колкото и да съм положителен човек и винаги да вярвам в доброто, аз вече наистина не виждам светлина в тунела и наистина се страхувам за това в какъв свят отглеждаме децата си.

Положението в цяла Европа е такова, не сме само ние, но някак си тук нещата отдавна излязоха извън контрол и никой по властовите върхове няма „топките“ да се справи с това.

Разлог трябва да се ъпгрейдне до нова версия, иначе продължаваме по същия начин. Явно ви харесва.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!