Горещи новини

Проф. Чорбанов: Ще вляза без сертификат в парламента

-10:40-Razloginfo.com

Депутатът от „Има такъв народ“ проф. Андрей Чорбанов ще влиза без сертификат в парламента, въпреки решението на останалите народни представители. Но си има документ. Това  обяви проф. Чорбанов по Нова телевизия.Той потвърди думите си, казани преди няколко дни – че Омикрон гази ваксинираните така, както прасе минава през люцерна.

„Искам да видя как и от кого ще бъда спрян. Разглеждането на темата за зеления сертификат за парламента не беше свързано със законността. Според правилника на НС всеки депутат трябва да присъства на заседанията и никой не може да го ограничи. Факт е, че и ваксинирани боледуват изключително масово. Ние сме против зеления сертификат за където и да било. Не смятаме, че е ефикасен. Хора със сертификати могат да заразяват други хора”, категоричен бе Чорбанов.

Не вирусът, а здравната ни система е причина за високата смъртност сред заразените с COVID-19 у нас, добави Чорбанов. Факт е, че и ваксинирани боледуват изключително масово. Ние сме против зеления сертификат за където и да било. Не смятаме, че е ефикасен. Хора със сертификати могат да заразяват други хора”, категоричен бе Чорбанов.

Той допълни, че ако определен работодател въвежда задължителен зелен сертификат за служителите си, то би следвало да осигури безплатно тестване на неваксинираните в екипа.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!