Горещи новини

Отпуснаха допълнителни средства за ремонта на РПГ „Никола Стойчев“ в Разлог

-10:33-Razloginfo.com
Поредна добра новина за РПГ „Никола Стойчев“- гр. Разлог. Министерството на образованието и науката отпусна допълнителни средства за продължаване ремонта на училището с прилагане на мерки за енергийна ефективност от най-висок стандарт.
Ремонтът на гимназията стартира през 2019година, като цялостно бе реновиран основният корпус на учебното заведение . Тази година се предвижда саниране на учебната сграда с прилежащи учебни работилници- кабинети по готварство, сервиране и учебен ресторант.РПГ „ Никола Стойчев“ е гимназия, подготвяща кадри за така важните и определящи за развитието на региона отрасли- туризъм, хотелиерство, ресторантьорство. Обновяването на материалната база ще доведе до цялостно подобряване на учебния процес и ще улесни въвеждането на нови методи на обучение, които да повишат и задържат интереса на младите хора, както и тяхното интелектуално и цялостно развитие, а също така ще има и благоприятен икономически ефект върху бюджета на училището .
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!