Горещи новини

Отличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”

-17:49-Razloginfo.com
Преди няколко дни приключи националният конкурс за рисунка на кукерски игри „Магията на Кукеровден”, под надслов „Да прогоним злото, да бъдем по-добри“, организиран от Сдружение „Усмивка” и читалище “Св. св. Кирил и Методий 1985” – гр. Бургас. В конкурса взеха участие 2174 деца и ученици от цяла България, на възраст от 6 до 13 години, както и деца от гр. Арма, Северна Ирландия и гр. Торент, Испания.
Целта на конкурса е да се съхранят и популяризират българските традиции.
След продължително селектиране на творбите, журито отличи 60 деца в три възрастови групи. Сред тях за участие и проявено творческо въображение са отличени Йоанна Антонова Рачева и Лазар Иванов Копанаров – ученици в 3 б клас, Лиляна Бонкова – ученичка в 4 б клас на ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог.Радваме се, че учениците ни са част от талантливите деца на България и сме сигурни, че ще продължават да съхраняват и почитат българските традиции.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!