Горещи новини

Малчугани от СУ „Бр. Каназиреви“ в Разлог се присъединиха към работилница „Музейко“

| 18:32
През месец март и април учениците от начален етап на СУ „Бр. Каназиреви“ се присъединиха към интерактивната онлайн работилница на Музейко, осъществена с подкрепата на LIDL България.Първокласниците и второкласниците с интерес изпълниха дейностите по програмата. Активно участваха в онлайн срещата „Концерт в гората“ и отговаряха правилно на въпросите, зададени от водещия. Оцветяваха, старателно изпълниха творческата задача и много се забавляваха.
А пък третокласниците и четвъртокласниците взеха участие в онлайн работилницата „Енергията“. Учениците се запознаха с видовете енергия и начините на съхраняване на енергийните източници на планетата. Експериментираха и дискутираха по темата.
Справиха се отлично и в STEAM научната работилница „Музейко в кутийка“. Онлайн програмата включваше видео-презентация с любопитни и научни факти за Космоса, планетите и звездите.
Всички деца развихриха творческото си въображение и бяха доволни от постигнатите резултати.
Благодарим на детски научен център Музейко за вълнуващите предизвикателства, пред които ни изправи!
Макар и дистанционно, осъществихме заниманията безупречно!
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!