Горещи новини

Купи цвете срещу 5 лв. в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми, кампанията се провежда и в Разлог и Банско

-16:38-Razloginfo.com

Кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“ ще се проведе днес в 12 града в цялата страна, като сред тях са Благоевград, Дупница, Банско и Разлог. Всеки желаещ ще може да купи цвете срещу 5 лв, а събраните средства ще бъдат дарени на двойки с репродуктивни проблеми.

На един от централните площади в Благоевград вече започна подготовката за щанда с цветя за инициативата. Всеки желаещ може да закупи цвете, с което да зарадва свой близък, а същевременно да подпомогне двойка с репродуктивни проблеми за осъществяването на тяхната мечта. Събраните средства ще бъдат дарени на двойка, избрана чрез жребий за всяко от населените места.„Идеята дойде от наши приятели във Велико Търново. Те направиха проекта и решиха да ни разкажат за него. И така тази година това е национална инициатива и в нея се включват доста клубове от България. Ние сме един от тях. Нашата цел е не само да подпомогнем семействата, но и да информираме хората, че този проблем съществува и не е срамно да потърсят помощ, за да си имат дечица. Минималното дарение е 5 лв, като срещу дарение ще получите или роза, или лале по ваш избор. Ако направите по-голямо дарение – около 20 лв., може да получите дърво на живота бонзай“, разказа Десислава Таскова, която е президент на Ротаракт клуб в Благоевград.

Щандовете ще работят от 10.00 ч. днес и утре в градовете Дупница, Банско, Благоевград и Разлог. В Дупница те ще бъдат пред фонтаните, в Благоевград пред мола, а в Банско и Разлог – пред сградите на общините.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!