Горещи новини

Край Разлог: Не сте по-различни от това, което изхвърляте безогледно

-13:22-Razloginfo.com

Недобросъвестни граждани от Разлог и околията (а може би не?) продължават да изхвърлят отпадъците си където им харесва или където им е по-близо.Този път жертва на нечии боклуци стана пространство в близост до бензиностанция „ШЕЛ“ край Разлог. Изпели песента си дюшек, юрган, ботуши и куп други ненужни, някому, вещи, очакват да бъдат изхвърлени там, където им мястото – сметището, което е определено за тях. Освен това в града и околностите има големи контейнери за тази цел. Ама ще ги изхвърли някой друг, това е ясно.

Вероятно в къщите на замърсяващите природата не е чак толкова мръсно. Но кой да знае! Свят голям – хора всякакви.

Възмутен от гледката мъж реагира остро във фейсбук групата Да думаме на разложчи, фногооооо! и ни „зарадва“ със снимка на, направо, бунището, па макар и до контейнер за отпадъци:

Поредния хитрец, освободил се от боклука до бензиностанция ШЕЛ ,5-ти км.Вече ми омръзна да ви чиста боклуците.Обещавам, че некой че го завия с юргане, да не измръзне.И да знаете, че не сте по- различни от тава що сте фърлили!
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!