Горещи новини

Изплащането на помощите за туризма започва в първите дни на 2022

-18:23-Razloginfo.com

В първите дни на новата година трябва да започне изплащането на всички помощи за туристическия бранш. Това каза министърът на туризма Христо Проданов при старта на ски сезона в Пампорово.Става въпрос за 70 милиона лева, заложени в актуализацията на бюджета, а предоставянето им на нуждаещите се е първата задача, която си е поставило новото ръководство на министерството на туризма.

В Пампорово Христо Проданов се запозна с условията за ски в курорта и заяви, че е оптимист за този сезон.

„Чудесни условия за ски, създадени добри условия за спазване на противоепидемичните мерки и записванията до сега вървят доста добре, така че съм оптимист за предстоящия сезон. Дай боже, всичко да е както трябва!… Записванията вървят много добре, специално за коледните и новогодишните празници почти всичко навсякъде е пълно. Това, което може да се случи евентуално и, дай боже, то да не се случи – е да не се осъществят планираните чартъри от Англия, тъй като това не е на 100% сигурно“, изтъкна той.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!