Горещи новини

„Ергенът“ стана най-осмиваното шоу от зевзеците: „След като видя участничките, ергенът се върна при майка си!“ и „Ергенът ще си тръгне с Наум Шопов“

-9:23-Razloginfo.com
Снимка: epicenter.bg
Вече няколко дни цяла България обсъжда риалити предаването „Ергенът“, което тръгна в събота по bTV.22 кандидатки „впечатляват“ мускулест мениджър на фитнес – една му подари гащите си в кутийка, друга обяви, че Господ е дупничанин, а друга рева в ефир за голямата си любов с Ицо „Стоте манекенки“, една пък го отведе на пейка в храстите, за да му обясни, че обича да пие алкохол и още, и още.Основен хейт събират няколко от участничките и на първо място 28-годишната Габриела, родом от Сливница и любителката на чашката Венета Костова, пише hotnews.bg.Шоуто събра доста негативни коментари именно заради подбора на участнички, които са обвинени от публиката в меркантилност, твърде свободно поведение, незаслужено високо самочувствие и липса на елементарно възпитание.

Заради изкуствения външен вид на голяма част от кандидатките за слава и любов, в социалните мрежи се родиха куп шеги на техен гръб.

Ето част от тях:

– След като видя участничките, ергенът се върна при майка си.

– Гледах „Ергенът“ и си мислех, че не е никак лошо да си сам.

– Директно ви спестявам един сезон гледане – накрая Ергенът ще си е пак ерген. Дай Боже.

– Ергенът ще си тръгне с Наум Шопов.

– Гледайте „Ергенът“ и ще разберете защо има толкова ергени

– Мисля, че новото риалити “ Ергенът“ след първи епизод ще е „Ергенът Беглец“

– След като изгледах първи епизод на „Ергенът“ разбрах защо са хиляди мъжете у нас, които предпочитат да са с други мъже.

– От екипа на “Ергенът“ съобщават, че след излъчването на първият епизод, предаването ще се казва “Завалията“.

Освен такива шеговити коментари в интернет се изсипаха и много възмущения:

„Голям цирк, не спирам да се смея, но всъщност гледката е трагична“, „Гледах първите 15 минути и смених с „Един за друг“ по Нова, където участват нормални български семейства с нормални български мъже и жени, а не мъже с по-прецизно оформени вежди от моите и жени, правени като по калъп“, „Ако това са жените на България аз съм в потрес“, „Разочаровах се от продукцията“, гласят само част от коментарите на зрителите.

Кой всъщност е Ергенът?

Целият живот на Виктор е свързан със спорта. Завършва спортно училище и продължава образованието си в НСА, а едва 16-годишен става част от националния отбор по академично гребане. Има множество титли, бил е многократен републикански шампион.

„ Да си влюбен е най-страхотното чувство на света. Дъхът ти спира. Малко е плашещо, но в същото време е невероятно. Правил съм много откачени неща в името на любовта, но да съм първият Ерген в България е може би най-откаченото от всички. Всъщност това е най-безумното нещо, което някога съм правил в живота си“, споделя Виктор Стоянов.

Стоянов вярва в любовта и е готов за нея. Той търси жена, която да влезе в ума и сърцето му, с която да имат не просто общи интереси, но и да гледат в една посока. За себе си казва, че е романтичен и не би си позволил да се отнася към своята дама по друг начин, освен като джентълмен. В интимните отношения за Виктор е важно неговата половинка да бъде и да се чувства обгрижвана и желана, да намира подкрепа в него както за лични казуси, така и за професионални. Готов е да отвори сърцето си за жената, която също като него е откровена и готова за истинската любов.

Източник: epicenter.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!