Горещи новини

Джуд Лоу знае за пандемията от десетилетие

-13:25-Razloginfo.com

Джуд Лоу разкри, че очаква пандемията от Ковид-19 от почти десетилетие. Той бил предупреден за подобна световна криза още през 2011-а по време на снимките на „Заразяване“.

Актьорът разказа пред GQ, че тогава режисьорът Стивън Содърбърг наел специалисти по пандемии, с които да се консултира за сценария на лентата. Учените били убедени, че е само въпрос на време, преди наистина да избухне пандемия като от филма.

Сюжетът на „Заразяване“ гласи: „Нулев пациент“ се заразява в Хонконг. Вирусът се е предал от прилеп на човек чрез прасета. Туристи и бизнесмени, които пътуват, веднага го пренасят по целия свят, който е обхванат от паника. Границите са затворени, стоките в магазините са изкупени“.Симптомите на филмовия вирус са еднакви с тези на Ковид – температура и кашлица, също така се предава чрез допир и по въздушно-капков път. Сцените в продукцията са почти пророчески спрямо това, което преживяхме през последните месеци.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!