Горещи новини

Депутатът от Разлог – Иван Димитров – разочарован от парламентаризма, срамува се от хората без “топки” в това НС

-10:07-Razloginfo.com

В петък разложкият депутат от 45-ото Народно събрание – адв. Иван Димитров, изрази своето възмущение от безумните дебати, популистките предложения и високомерното отношение на свои колеги във вече бившия парламент. Той написа още, че през последния месец се е наблюдавало ужасяващо незачитане на парламентаризма от страна на министерският съвет в оставка.

Споделя още, че се надява поне от Комисията за ревизия на управлението на премиера в оставка Бойко Борисов да произтече някакъв резултат към прокуратурата.Ето целия пост в личния профил на депутата:

Скъпи приятели, днес (слава Богу) е последният ден от комичната предизборна сцена, в каквато бе превърнато Народното събрание на РБ.

Станахме свидетели на безумни дебати по безсмислени и популистки предложения.

На високомерно отношение от хора без “топки” и без свян, че лъжат избирателите си.

Станахме свидетели на недопустимо незачитане на парламентаризма и установения в страната правов ред от страна на шайката министри на Борисов.

Не бе разгледан и гласуван нито един закон във връзка с тежкото положение на страната, за да може Манолова и други подобни екземпляри да ги дават по “телевизора” в безумни и безсмислени дебати!

СРАМ МЕ Е !!!

За Бога , приятели! Четете листите, когато гласувате! МОЛЯ ВИ!

P.S. Дано поне от комисията за проверка на МС да произтече някакъв резултат към прокуратурата!

По време на петъчното заседание на комисията, той успя да надвика събралата се тълпа и се опита да въведе някакъв ред в залата, да бъдат изслушвани изказващите се, за да се получи някакъв диалог. Изрази съмнение, че това надвикване и безредие, създавано то колеги чу от ГЕРБ, е най-добрият PR за г-жа Манолова, а не това, което прави комисията. И отново изрази своето разочарование, като каза, че ако това представлява управлението на българската държава той също няма да гласува на следващите избори.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!