Горещи новини

Ден на отворените врати в РСПБЗН-Разлог по случай професионалния празник на огнеборците

-11:30-Razloginfo.com

На 14 септември пожарникарите в цялата страна отбелязват своя професионален празник. По този повод от 13 до 17 септември 2021 г. Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РС ПБЗН) – Разлог организира Седмица на пожарната безопасност.В Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РС ПБЗН) – Разлог ще има ден на отворените врати, който ще продължи в рамките на цялата седмица. От 9,30 до 12,00 ч. граждани и бивши служители на пожарната служба в  Разлог, както и в участъка в гр. Якоруда, могат да се запознаят на място с противопожарната техника и възможностите и. Ще се организира приемна с открит телефон за граждани -0747 – 80363.

С акцент мерки за защита на населението ще бъде проведена тренировка с Доброволните формирования за реагиране при бедствия на община Разлог и община Якоруда.

Предвижда се среща с представители на местната власт по въпроси на превенцията и защитата на населението при пожари и бедствия. Ще се организира поднасяне на цветя на паметника на  загиналите при изпълнение на служебния дълг служители при гасене на пожара в местн. „Църнако“ гр. Разлог на 13.09.2021г. от 13:00 ч.

Огнеборците се включиха в дарителска акция за децата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния си дълг колеги, съобщават от РС ПБЗН – Разлог.

Организиране на поход със служителите на РСПБЗН Разлог и УПБЗН Якоруда на 17.09.2021г.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!