Горещи новини

Голям удар по бизнеса с автомобили! Продават на безценица

-16:34-Razloginfo.com

В село Шереметя, близо до Велико Търново, десет автокъщи се намират на ръба на фалита след разрушителна градушка, предаде БТВ.Те са принудени да продават повредените автомобили на изключително ниски цени, като намаляват цената им с 50%. Петър Стоянов, който е собственик на една от автокъщите, изразява притеснение от липсата на квалифицирани майстори и необходимите материали за ремонт, като стъкла, и от високите цени, които се искат за поправка на автомобилите – до 3-4 хиляди лева. Това създава трудности за справяне с големия брой повредени автомобили.

Собствениците се надяват на финансова подкрепа от държавата, за да могат да покрият най-неотложните си разходи и да продължат бизнеса си. Тази ситуация подчертава значението на адекватната подкрепа в кризисни моменти и потенциалната роля на държавата в помощ на малкия и средния бизнес след природни бедствия.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!