Горещи новини

В началото на юли 10 години „Рок Елешница” с обновен нов формат

-10:35-Razloginfo.com
На 1, 2 и 3 юли 2021г., за десета поредна година, ще се проведе Фестивалът „Рок Елешница”. Фестивал, който води началото си от 1988 г. До днес е прекъсван и възстановяван няколко пъти, затова сме избрали за наше лого стилизиран образ на митологичната птицата феникс.
Погледнато от една страна българина е човек, който зачита корените си и кръвта – традицията е всичко за нас! Вече десет години успяваме да съберем всичкия мерак, който, повярвайте в с. Елешница, е повече от цветен. С ясна концепция за това което правим, бавно и постепенно се стараем да възродим тази традиция към рок музиката!Рокът като музикален стил винаги е бил еталон за различното мислене и поставянето на ново начало. Завладени от идеята ние мислим, че традицията трябва да бъде продължена – и тук визираме, че днешната младеж се нуждае от посланието именно на точно тези фестивали. В това време, в което живеем трябва да се изграждат правилни послания, ценности и идеали – свободната душа и силата на младежкият бунт могат да създадат нови граници пред нас. Ако има нещо което нашето поколение може да остави в наследство, то това са посланията на класическите рок песни. Точно тази традиция искаме да продължим!
Предвид факта, че българските музиканти са може би най-ощетени от страна лансиране в роден ефир (имайки в предвид, че всички други държави имат даже изискване за количество ефирно време) ние мислим, че това е един от най-добрите начини за популяризация и възраждане на прекрасната ни рок музика.
Десет години Рок Елешница. Фестивал с традиция от 1988 година Ви представя обновения си формат, като вече 10 години събира почитатели на рок музиката в село Елешница. For the good of the future … teach kids to rock!
На сцената очаквайте:
1-ви юли Бараон Хамелеон, Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд.
2-ри юли Цунами, Ер Голям, Кикимора.
3ти юли Епизод и Милена.
Всяка от трите вечери ще започва със сензациите от България Търси Талант група Престо.
Със съдействието на Спорт микс, М М джи мюзик, Матанд, Сити Кеш, Фариемс, I R S Ltd, Вани транс 2015 ЕООД, Климасист, Зенон, Ски Мания, Община Разлог.
Започваме от 19 часа. Вход свободен! ДЕСЕТ ГОДИНИ РОК ЕЛЕШНИЦА очакваме Ви!
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!