Горещи новини

Връчиха наградите на 20-ия Международен Банско филм фест

-13:25-Razloginfo.com

Завърши юбилейното издание на Банско филм фест. В продължение на 5 дни бяха показани 70 филма от 40 държави – най-добрите заглавия на тема алпинизъм, катерене, колоездене, пътешествия, приключения, парапланеризъм, екстремни ски и сноуборд, спелеология, култура на планинарските народи.Имаше прожекции под звездите и в няколко зали, дойдоха гости от България и чужбина, имаше срещи, презентации, чествания и годишнини на незабравими постижения на българската и световна планинарска култура, изложби, много активности на открито, проникване в пещера, състезание по катерене.

Фестивалът на свободния дух срещна публиката с най-добрите и актуални приключенци и ектремни личности от света и, както всяка година, събра световния и български елит на outdoor активностите.

Австралийският филм “Океан до небето” на Майкъл Дилън взе Голямата награда на Банско филм фест в юбилейното му 20-то издание.

Журито на XX Международен фестивал на планинарския филм в Банско, в състав Крум Родригес – председател, Иван Обрейков и Камен Алипиев, оцени 37 филма от конкурсната програма.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!