Горещи новини

Бъдещето вече е тук? Полицаи спряха автономна кола без шофьор, а тя се опита да избяга (ВИДЕО)

| 15:56

Интересен инцидент с участието на полицията в Сан Франциско и автономен автомобил на фирмата Cruise набира популярност в интернет след като видео разпространено от различни свидетели бе споделено от Electrek през уикенда.На кадрите се вижда как полицията спира автономния автомобил заради невключени светлини, а след като полицаят поглежда през стъклото вижда, че всъщност колата няма шофьор. След кратък размисъл, той се отдръпва от колата, а тя от своя страна се опитва да „избяга“.

Малко след това колата спира с включени аварийни светлини, а патрулният автомобил отбива зад нея. Следват няколко минути на опити за включване на светлините от страна на полицаите, които завършват неуспешно с края на клипа.

От Cruise оправдават „бягането“ на автомобила с това, че след като полицаят се е отдалечил, колата е тръгнала, за да открие безопасно място на което да спре.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!