Горещи новини

YFU търси три приемни семейства за чуждестранните ученици, пристигащи в България през септември на междукултурен обмен

-16:20-Razloginfo.com

В началото на септември у нас очакваме Мия, Алесия и Пия от Германия, както и Емма и Калин от Австрия. Гимназистите пристигат през младежката организация YFU (“Младеж за разбирателство”) за своя едногодишен междукултурен обмен, по време на който да научат български, да опознаят културата ни и да се обогатят с нови приятелства.

Запознайте се с тях!

Мия е много артистична и свири на саксофон. Надява се да намери своето българско приемно семейство, с което да води интересни разговори по време на вечеря и да споделя вълнуващи уикенд разходки из България.

 

 

Алесия мечтае да следва ветеринарна медицина след като завърши гимназия, а докато е тук иска да се научи да танцува народни танци. Тя също очаква да намери своето приемно семейство в България.

 

 

Калин е с български произход, но е роден в Австрия. За него годината на обмен в България е шанс за личностно обогатяване, възможност за нови приятелства и (пре)откриване на българската култура.

 

 

Пия очаква годината й на обмен в страната ни да я научи да се справя по-добре в трудни ситуации, да стане по-независима и силна.

 

 

Емма пък много обича да снима, креативна е и е отворена за нови преживявания.

 

 

 

Пия и Емма вече намериха своите приемни семейства в България. Помогнете да приютим Мия, Алесия и Калин за една учебна година и отворете домовете и сърцата си за тях, за да преживеете заедно магията, наречена междукултурен обмен!Кандидатствайте за приемно семейство и станете част от глобалната мрежа на YFU! Вижте повече на: www.yfu.bg

Повече информация за самите ученици можете да намерите тук.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!