Горещи новини

Settle обяви партньорството си със софтуерната платформа за дигитално застраховане Boleron

| 15:19

Норвежката платформа за мобилни разплащания Settle стартира партньорството си със софтуерната платформа за дигитално застраховане Boleron. Новото сътрудничество между двете компании е провокирано от нарастващото желание на потребителите да управляват всички свои дейности през мобилните си устройства и все по-голямото търсене от страна на клиентите на възможно най-удобния и бърз метод за дигитално разплащане.„Убедена съм в успеха на това партньорство, защото с екипа на Boleron гледаме в една посока – както за нас, така и за тях, най-важното е потребителите ни да се чувстват сигурни и да получават най-добрите и бързи услуги. В динамичния и бързоразвиващ се свят, в който живеем, смятам за напълно логично това да можем да управляваме всички дейности чрез телефона си, без да губим излишно време“, коментира Детелина Момчева, икономически директор на Settle България и напомни, че „Дигиталният портфейл на Settle е с високо ниво на сигурност, а регистрацията в мобилното приложение е изключително лесна и отнема само няколко минути.“

Всички потребители на платформата за дигитално застраховане вече имат възможност да заплащат лесно, бързо и сигурно своите застраховки само с няколко клика, благодарение на Settle. Чрез приложението на Boleron потребителите могат да закупят планинска застраховка, автокаско, застраховка на имущество, гражданска отговорност за кола или застраховка за пътуване в чужбина и всичко това само чрез своя мобилен телефон.

„Нашият екип притежава дългогодишен опит в областта на застраховането, банкирането, кибер-сигурността и разработването на високотехнологичен софтуер. През всички тези години променихме голяма част от своите дейности, но най-важното за нас си остава това да предоставяме на потребителите си сигурност. Предлагаме на своите клиенти сигурност чрез нашите застраховки, сега вече сме убедени, че благодарение на Settle им предоставяме и най-сигурния, бърз и лесен начин за разплащане“, сподели Александър Цветков, главен изпълнителен директор на Boleron.

За Болерон

Болерон е софтуерна платформа за дигитално застраховане, използвана от лицензирания застрахователен брокер Болерон Консултинг ООД. Застрахователната платформа е специално създадена за закупуване и управление на застрахователни продукти през мобилни телефони от крайни потребители.

Сред услугите, които предлага са:

– Застраховка Пътуване в чужбина

– Застраховка Имущество

– Планинска застраховка

– Здравна застраховка

– Детска застраховка

– Застраховка Екстремни спортове

Полицата към избраната застраховка се изпраща на посочен имейл адрес, веднага след извършено плащане и е достъпна по всяко време в мобилното приложение на Boleron в меню „Полици и плащания“.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!