Горещи новини

Settle дава възможност за международни плащания и обмяна на валута, благодарение на партньорството си с Currencycloud

-14:52-Razloginfo.com

Европейският пионер в мобилните разплащания, Settle Group, опериращ на 22 пазара в Европа, си партнира с Currencycloud, водещ доставчик на услугата за B2B трансгранични плащания и обмяна на валута за потребители и бизнес клиенти в цяла Европа.

Това партньорство позволява на Settle да разшири платежната си мрежа, като дава възможност на потребителите да извършват разплащания към пазари, където Settle няма партньорство с местна банка. Тази връзка допринесе и за неотдавнашния старт на Settle в България, 22-ия пазар, на който Settle Group пусна платежната си услуга.

По традиция, Settle изгражда собствена технология и продукти и за първи път си сътрудничи с трета страна, за да предостави нови възможности на своите клиенти. Интеграцията отне по-малко от две седмици, благодарение на високата технология и компетентността на двете страни. Крайният резултат предоставя гъвкавост и повече възможности, както за потребителите на Settle, така и за бизнес представителите на всички 22 пазара в ЕС, които съвсем скоро ще могат да плащат и получават разплащания, да управляват парите си и да развиват бизнеса си във всяка една валута, с местни разплащания.„Партньорството ни с Currencycloud е нещо ново за нас. Виждаме, че Currencycloud е дългогодишен финтех стартъп, какъвто сме и ние. Също така, предоставя устойчива технология и възможности, които ни помагат да увеличим бизнеса и способностите си да следваме нашата идея за създаване на услуга, която безпроблемно се слива с вече утвърдените услуги на компанията. След като в продължение на десетилетие, стояхме рамо до рамо по време на конференциите за финансови услуги, сега е удоволствие да работим заедно с компания като Currencycloud“, сподели главният изпълнителен директор на Settle Group, Даниел Дьодерлайн.

„Нашата цел в Currencycloud е да преосмислим паричния поток, за да създадем по-добро бъдеще за всички ни. Партньорството ни със Settle прави точно това, както за бизнеса, така и за потребителите и нямаме търпение това партньорство да се разрасне“, сподели Стийв Лемън, вицепрезидент по стратегически партньорства и Съосновател на Currencycloud.

За Settle

Мисията на Settle е да създаде свят, в който парите са дигитални и демократизирани. Settle Group развива приложението Settle, целящо създаване на полезни връзки и лесни разплащания между хората и бизнеса.

С приложението Settle индивидуални потребители могат незабавно да изпращат, получават и управляват пари от телефона си. А всеки бизнес има достъп до набор от решения за приемане на изцяло мобилни плащания във всяка една ситуация, без необходимост от допълнителни устройства.

Settle е достъпен на 22 пазара в Европа, като разчита на местни партньорства. Местните дружества помагат на Settle да достигне до хората и бизнеса в цяла Европа.

Settle е кулминацията на 10-годишен опит в сферата на мобилните плащания. Екипът зад приложението се налага като лидер в мобилните плащания и търговия от 2010 г. насам. От централата си в Норвегия, компанията вече повече от десетилетие разработва платформа за финансови услуги от световна класа. Екипът на компанията е разработил първата платформа за мобилни плащания в Скандинавските страни и е стартирал първата система за мобилни плащания в Норвегия (mCASH), повлиявайки на живота на милиони хора и помагайки им коренно да променят начина, по който плащат и получават плащания. Целият този опит и технология сега се прилагат от Settle Group за създаването на най-голямата съвместна мрежа за мобилни разплащания в Европа.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!