Горещи новини

Schweppes Pink Tonic Style e най-добър продукт сред напитките за 2022 г.

-15:14-Razloginfo.com

Розовото злато в портфолиото на Кока-Кола в България донесе първо място в конкурса PROGRESSIVE AWARDS Bulgaria

Schweppes Pink Tonic Style е най-добър продукт сред напитките за 2022 г. Розовото злато в портфолиото на Системата на Кока-Кола в България донесе първо място на компанията по време на церемонията на престижното издание Progressive – PROGRESSIVE AWARDS Bulgaria 2022.„Знаехме, че Schweppes Pink Tonic Style ще бъде наистина уникален продукт, защото го създадохме с мисъл да изумява и печели сърцата на тези, до които се докосне. Днес, година по-късно от първата бутилка на пазара, се гордеем и сме щастливи, че това признание потвърждава и осмисля усилията ни“, сподели Йоанна Георгиева, експерт „Стратегическо управление на марките – газирани напитки“ в Кока-Кола ХБК България.

„Смело мога да кажа, че Schweppes Pink Tonic Style е уникален – еталон за истински обичан продукт. Радваме се, че успяхме да изпълним мисията му“, допълни Владимир Попов, бранд мениджър „Газирани напитки“ в Кока-Кола България.

Schweppes Pink Tonic Style се появява на пазара едва през 2021 г. в резултат на стремежа на компанията да изненадва и радва непрестанно своите потребители, като олицетворява една истинска иновация в портфолиото от Кока-Кола продукти. С характерния си и добре познат тоник вкус в съчетание с лека сладост, напитката бързо печели сърцата на потребителите и намира място в хиляди домове и заведения в страната в една от най-трудите години за българския пазар и бизнес. Schweppes Pink Tonic Style налага името на една от най-успешните иновации за Schweppes в България за последните 5 години, а засиленият интерес от страна на потребителите води до изчерпване на количествата му 3 пъти само в рамките на едно лято. С това новият освежаващ тоник, замислен като напитка за летния сезон, успява да заеме своето почетно и постоянно място в портфолиото на компанията, и спомага за стремглавото разрастване на Schweppes като марка.

Към момента, освен любовта на потребителите, Schweppes Pink Tonic Style печели и заслужени награди, сред които призът в категория „Пускане на пазара на нов продукт под нов бранд“ на BAAwards’21-22, а вече и почетното първо място в категория „Най-добър продукт“ на PROGRESSIVE AWARDS Bulgaria 2022

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!