| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: 216 абитуриенти се прощават с школото тази година в Разлог


Новина: 216 абитуриенти се прощават с школото тази година в Разлог
(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
четвъртък 16 май 2019 - 13:18:23

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
216 абитуриенти изпращат тази година четирите гимназии в Разлог. 185 от тях ще дефилират в центъра на Разлог на абитуриентските балове, които традиционно са  на 24 май.

Зрелостниците  от ПГ по Транспорт няма да бъдат сред връстниците си, тъй като са избрали да отпразнуват завършването си в Гърция. Гимназията тази година изпраща само един  випуск, изцяло мъжки, специалност „Автотранспортна техника“ с класен ръководител инж. Елена Колчева.


На официална церемония по изпращане знамето на училището директорът Емилия Йорданова връчи грамоти и предметни награди на отличници и изявени ученици. Абитуриентите Христо Рашков и Симеон Мирков бяха удостоени с грамоти за отличен успех през целия срок на обучение и за участие и добро представяне на Регионално състезание „Най- добър автомонтьор и водач на МПС“.

59 абитуриенти, от които 38 с отличен успех изпраща СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“. Голяма част от младежите и девойките вече са приети студенти във висши учебни заведения в страната и чужбина след показани отлични резултати на изпитите по английски език и предварителните кандидат студентски изпити. В последния си учебен ден зрелостниците се събраха да си направят обща снимка.

61 са завършващите в ПГМСС- Разлог. Петима от тях са наградени за отличен успех по време на официалната церемония по изпращане със знамето на гимназията, която се е състояла вчера. 65 са пък зрелостниците в РПГ „Никола Стойчев“.

Традиционно всички гимназии празнуват абитуриентските си балове на 24 май. Те ще дефилират по пешеходната улица в центъра на Разлог, ще минат по червения килим и под специално украсените арки и ще се съберат на централния площад.


Четете 24 часа в денонощието актуалните новини от Разлог и региона. Изпращайте вашите снимки и статии на (support@razloginfo.com) и (razlogsp@abv.bg) по всяко време! За реклама: (support@razloginfo.com)

Още новини от Razloginfo.eu(мобилна версия)

Харесай Razloginfo.com във Фейсбук, за да научаваш бързо новините от Разлог и региона.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Портала на Разлог за смартфони и таблети, която е налична на адрес Razloginfo.euНовина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.9141 )