| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: По 40 лева ще струват дневните билети за Световната <br>


Новина: По 40 лева ще струват дневните билети за Световната

(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
четвъртък 21 февруари 2019 - 15:36:59

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
Дневните билети за стартовете от Световна купа по ски алпийски дисциплини в Банско ще струват по 40 лева. Състезанията ще се проведат от 22 до 24 февруари, а пропуските ще бъдат пуснати в продажба в събота, 12 януари.

Организаторите предлагат и пакетен билет за трите дни, който е на цена от 90 лева. Билетите за деца до 12 години ще струват по 1 лев. За тях обаче е задължително да бъдат с придружител, който има закупен редовен пропуск.


Всеки закупен билет осигурява достъп до кабинковата въжена линия “Банско – Бъндеришка поляна – Банско 2”, достъп до бусовете, които извозват от началната станция до Бъндеришка поляна и обратно, както и достъп до трибуната за зрители.

Децата до 12 години ще бъдат допускани до трибуната за зрители само с придружител, допълват организаторите.


Банско гони кулинарни рекорди по време на Световната купа по ски! Ще правят най-голямата капама

Временна организация на движението за състезанията от Световната купа по ски в Банско

Световната купа по ски се завръща в Банско с три състезания при мъжете. На 22 февруари ще има алпийска комбинация, на 23-и – супергигантски слалом, а на 24-и – гигантски слалом.

За последно българският курорт беше домакин на стартове от Световната купа по ски през март 2015 г. Тогава се проведоха две състезания при жените – алпийска комбинация и супергигантски слалом, които бяха спечелени от австрийската Анна Фенингер.

Дебютът на Световната купа в Банско беше през 2009 г. с три старта при жените. През 2012 г. курортът посрещна за пръв път звездите на мъжките ски. Година по-късно имаше състезания както при мъжете, така и при жените.

Стартове от Световната купа ще се проведат в Банско и през следващите две години. На 25 и 26 януари 2020 г. ще има две състезания при жените, а на 27 и 28 февруари 2021 г. – две при мъжете. Веднага след това – между 1 и 10 март – курортът ще приеме световното първенство в алпийските ски до 20 г.

Източник: blagoevgrad.eu

Четете 24 часа в денонощието актуалните новини от Разлог и региона. Изпращайте вашите снимки и статии на (support@razloginfo.com) и (razlogsp@abv.bg) по всяко време! За реклама: (support@razloginfo.com)

Още новини от Razloginfo.eu(мобилна версия)

Харесай Razloginfo.com във Фейсбук, за да научаваш бързо новините от Разлог и региона.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Портала на Разлог за смартфони и таблети, която е налична на адрес Razloginfo.euНовина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.9047 )