| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: Коя фирма разполага с достатъчно опит и гъвкавост <br>


Новина: Коя фирма разполага с достатъчно опит и гъвкавост

(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
понеделник 03 декември 2018 - 15:57:53

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
Организирането на групажни пратки несъмнено е дейност, за която много фирми се обръщат към партньор и не разчитат на собствени, вътрешни усилия особено когато тяхната основна дейност е от съвсем друго естество. В същото време малко компании на пазара са като Фламинго Груп и могат да предложат комплексно обслужване, цялостни и в същото време бюджетни решения.


Защото случаят на всяка една от хилядите групажни пратки всеки ден е специфичен, уникален.

Трябва да се приложат познания от различни области, да се направи преценка на ситуацията и чак след това да се включват класическите инструменти на логистиката.

Фламинго Груп организира поверените ѝ групажни пратки благодарение на над 20 години опит и компетенции, които излизат далеч отвъд логистиката и спедицията. Фирмата се е доказала на пазара и е установила перфектни взаимоотношения с всички български пристанища. Активната ѝ дейност през годините не само е развила собствено ноу-хау за групажни пратки, но и стабилни взаимоотношения с местната администрация. Това е от изключително значение, когато става въпрос за превози на извънгабаритни товари или такива със специален режим.

Освен за перфектно организирани и транспортнирани групажни пратки вие можете да разчитате на Фламинго Груп и за корабно агентиране, карго застраховки, брокераж, ескорт при транспортиране, както и правни консултации, свързани с митническа дейност и всякакви други казуси, които могат да възникнат при транспортирането на вашата стока до желаната от вас дестинация.

Фирмата поддържа редовни линии за групажни пратки в Европа, Русия и Близкия Изток. Клиентите ѝ са от най-различен калибър и именно мотивираният и квалифициран персонал е в основата на гъвкавостта, която позволява взимането на интелигентни логистични решения, които в същото време оптимизират бюджета на клиентите. Фламинго Груп може да се похвали с постоянна инвестиция в своите кадри, които са на ваше разположение по всяко време.

Можете спокойно да се доверите на коректен партньор като Фламинго Груп за групажни пратки и защото фирмата доказва високото качество на услугите си със международен стандарт ISO 9001:2015 от Веритас България.

Разчитайте за доставяне на групажни пратки до всяка точка на света. Фламинго Груп работи с всички видове транспорт и може да транспортира исканата от вас стока от врата до врата. Товарите, за които можете да се възползвате от услугите ѝ, са най-разнообразни и включват такива, за които се изискват специални разрешителни. Опасни товари, леки автомобили, стоки, които изискват специален температурен режим, и много други.

Фламинго Груп предлага не само групажни пратки, но и висшия пилотаж в транспорта по суша, а именно – превози на извънгабаритни и свръхтежки товари със специализирани автомобили. Компанията има развити протоколи на действие, установени връзки с местна администрация, и може да проучва маршрути, както и да провежда проектна логистика.


Четете 24 часа в денонощието актуалните новини от Разлог и региона. Изпращайте вашите снимки и статии на (support@razloginfo.com) и (razlogsp@abv.bg) по всяко време! За реклама: (support@razloginfo.com)

Още новини от Razloginfo.eu(мобилна версия)

Харесай Razloginfo.com във Фейсбук, за да научаваш бързо новините от Разлог и региона.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Портала на Разлог за смартфони и таблети, която е налична на адрес Razloginfo.euНовина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.8934 )