| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: Идеи за декорация за дома___________


Новина: Идеи за декорация за дома___________
(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
сряда 03 октомври 2018 - 13:48:53

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
Търсиш идеи за декорация за дома? Домът ни е мястото, в което се отпускаме, релаксираме и се чувстваме най-сигурни. Той трябва да ни носи удовлетворение и именно затова е важно да бъде чист, подреден и декориран съобразно нашите лични предпочитания.

Но какво да правим когато сме се изчерпали с идеите за декорация за дома?Винаги можем да се обърнем към съвети от дизайнер, но това струва скъпо. Можем и да се вдъхновим сами чрез разглеждане на снимки в социални мрежи или търсачки. Най-добре, обаче, е да изберем идеи за дома, които реално можем да приложим. А именно – да подберем такива декорации, които ще можем да закупим и да ни бъдат доставени във вида, в който ги гледаме на екрана. Наистина няма смисъл от това да гледаме прекалено сложни елементи или конструкции, с които няма как да се сдобием. Тук ще предложим някои оригинални идеи за дома, които можем лесно да намерим и у нас.

Картини
Картините може да са всякакви видове – от класически до абстрактни, от скъпи до достъпни, както и с богато разнообразие от рамки. Към тази категория декорация за дома спадат и постерите, като модата напоследък е те да съдържат любимите ни фрази или слогани. Също така са модерни и векторните изображения и фигури. Сред най-авангардните решения са картините със скандинавски мъх, които допринасят с неповторимо свежо усещане.

Часовници за стена
Стенните часовници са класика. Особено когато са с неподражаем дизайн или се характеризират с ръчна изработка. Използването на възобновяеми материали като дърво също е за предпочитане сред модерните градски хора. Подходящият стенен часовник е и един прекрасен подарък за нов дом, подарък за сватба, годишнина или друг подобен повод.

Настолни лампи
Настолните лампи са ефектен начин да придадем нужния акцент към съответното помещение. Сред най-търсените варианти са дървени или метални лампи с нестандартни форми и енергоспестяващи крушки.

Аксесоари за маса
Тук вариантите за декорация за дома са безброй, като ще споменем само някои от тях: текстил, подложки, фигурки и др. Актуална тенденция е използването на вази, направени от рециклирани предмети като крушки, стъклени или метални опаковки. По този начин е вдъхнат живот на ненужните предмети, вместо да бъдат изхвърлени на боклука.


Четете 24 часа в денонощието актуалните новини от Разлог и региона. Изпращайте вашите снимки и статии на (support@razloginfo.com) и (razlogsp@abv.bg) по всяко време! За реклама: (support@razloginfo.com)

Още новини от Razloginfo.eu(мобилна версия)

Харесай Razloginfo.com във Фейсбук, за да научаваш бързо новините от Разлог и региона.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Портала на Разлог за смартфони и таблети, която е налична на адрес Razloginfo.euНовина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.8861 )