| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: „ЕОП 21 ВЕК” – Разлог участва в обучителен семинар <br>


Новина: „ЕОП 21 ВЕК” – Разлог участва в обучителен семинар

(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
вторник 13 март 2018 - 09:33:17

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
„ЕВРОЦЕНТЪР ОБУЧЕНИЕ И ПАРТНЬОРСТВО 21 ВЕК” ЕООД, с управител Анна Пелтегова, продължава работата по проект „Increasing Volunteers' Skills across Europe – InVolvE”, финансиран в рамките на програма Еразъм+, КД2 Стратегически партньорства, сектор Обучение на възрастни, N 2017-1-DE02-KA204-004213.

Партньори на „ЕВРОЦЕНТЪР ОБУЧЕНИЕ И ПАРТНЬОРСТВО 21 ВЕК” ЕООД са 9 организации от Австрия, България, Германия, Гърция, Франция, Испания, Италия, Полша, Португалия и Словения, които си сътрудничат за разработване и предоставяне на специализирани обучителни програми за доброволци.


Целите на проекта са обмен на добри обучителни практики с фокус подобряване на „меките умения” на доброволците; разпространяване на учебни програми, стандарти и инструменти, използвани при обучението на доброволци; участие на персонала на партньорските организации в международни обучителни семинари; организиране на мероприятия в страните на партньорите с участие на доброволци.

В края месец февруари 2018 г. в Потсдам, Германия се проведе международен обучителен семинар за доброволци на тема „Идентифициране на пропуските в компетентностите и нуждите от обучение сред доброволците”, в който участваха по 4 представители от организациите-партньори. Програмата на семинара включваше лекция от г-н Мюлер (секретар на Германския червен кръст), представяне от г-жа Шлихт на резултатите от проведено проучване сред доброволци в Германия за нуждите от обучение, представяне на добри практики от партньорите от Германия и Португалия, работа по групи и ролеви игри.

На 29 и 30 май 2018 година „ЕВРОЦЕНТЪР ОБУЧЕНИЕ И ПАРТНЬОРСТВО 21 ВЕК” ЕООД ще бъде домакин на втората работна среща по проект „Increasing Volunteers' Skills across Europe”.

Всички желаещи да вземат участие в дейностите по проекта, могат да получат повече информация на GSM 0898 647 747 и в офиса на „ЕВРОЦЕНТЪР ОБУЧЕНИЕ И ПАРТНЬОРСТВО 21 ВЕК”, който се намира в гр. Разлог, ул. „Бяла река” 14, 2 етаж.

Четете 24 часа в денонощието актуалните новини от Разлог и региона. Изпращайте вашите снимки и статии на (support@razloginfo.com) и (razlogsp@abv.bg) по всяко време! За реклама: (support@razloginfo.com)

Още новини от Razloginfo.eu(мобилна версия)

Харесай Razloginfo.com във Фейсбук, за да научаваш бързо новините от Разлог и региона.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Портала на Разлог за смартфони и таблети, която е налична на адрес Razloginfo.euloading...
Новина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.8586 )