| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: Лоши хора!? Отровител на бездомни котета, <br>


Новина: Лоши хора!? Отровител на бездомни котета,

(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
понеделник 12 февруари 2018 - 15:58:17

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
Лоши хора има в този град. В Разлог. Онзи ден един прегази малко кученце и не спря дори види какво се случва. Или поне да се извини на собствениците. Днес отново  в най-разложката група във фейсбук пространството Да думаме на разложчи, фногооооо!: потребител споделя мъката си.

Някой е решил да трови животни в този град. Бездомни. Като че ли е самодържец, та се разпорежда, както намери за добре, с всичко живо около себе си.


Ето какво разказа собственикът на кучето:

"Това е Макс. Това беше Макс. Почина в адски мъки тази сутрин, отровен.

Единадесет години се грижиш, живееш с едно същество, което те следва навсякъде, посреща те с радост и те изпраща с тъжни очи, пази те.Изпълва деня ти с доброта. А ти самия не можеш да опазиш от безкрайната човешка злоба.

Някой днес уби част от семейството ми.

За съжаление това се случва постоянно и безсилието ме убива...Жестоко е, несправедливо е...

Погълнал е отровата около кошчетата за боклук на ул. Бр. Каназиреви 65.

Човек от махалата казвал, че ще хвърля отрова за котките.. за бездомните котки, които явно пречат на жалкото му съществуване.вие си правете изводите. На мен ми е ясно. Поредния болен мозък." Вижте цялата публикация и коментари тук!


Той ли, такъв ли ще ни отърве от бездомните животни?! И това ли е начина?! Що за идиоти и болни мозъци има на този свят?! И какво като са бездомни?! Те са такива заради вас, защото ги изоставяте. Напънете си малко сивото вещество и проумейте, че ако не можете, не отглеждайте животни, които след това ще захвърлите като недопушен фас!

Вярвате или не ТОВА МЕЖЕШЕ ДА БЪДЕ И ДЕТЕ!


Четете 24 часа в денонощието актуалните новини от Разлог и региона. Изпращайте вашите снимки и статии на (support@razloginfo.com) и (razlogsp@abv.bg) по всяко време! За реклама: (support@razloginfo.com)

Още новини от Razloginfo.eu(мобилна версия)

Харесай Razloginfo.com във Фейсбук, за да научаваш бързо новините от Разлог и региона.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Портала на Разлог за смартфони и таблети, която е налична на адрес Razloginfo.euloading...
Новина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.8541 )