| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: За Тодоровден в Бачево: Фотоконкурс - „Конче вихрогонче“, <br>


Новина: За Тодоровден в Бачево: Фотоконкурс - „Конче вихрогонче“,

(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
петък 09 февруари 2018 - 14:36:56

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
За втора поредна година Народно читалище „Самообразование – 1928 г.“ с.Бачево обявява своя конкурс „Конче вихрогонче“. Тази година конкурса е за фотография. Всеки от Вас може да изпрати снимка, направена с телефон или фотоапарат, върху която сте запечатали едно от най – красивите животни на планетата - коня. За село Бачево празникът е специален. Ето и правилата за участие във фотоконкурса „Конче вихрогонче“:


1. Ограничения
1.1. Всеки автор може да участва с 1 снимкa във фотоконкурса.
2. Технически изисквания към снимките, изпращани за фотоконкурса
2.1. Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и задължително да бъдат придружени от кратък текст, описващ автора и мястото.
2.2. Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат допълнително прибавени надписи и графики. Целта на конкурса е да покаже снимки, които се доближават максимално до естествената среда, която са запечатали, а не да се показват умения на автора да работи с фотообработващи програми.

3. Регистрация и участие
3.1. Регистрацията за участие и изпращането на снимки става на фейсбук страницата на Народно читалище „Самообразование -1928 г.“ с.Бачево, с качването на снимката на нашата страница, или изпращането и като съобщение, след което ние ще я публикуваме.
3.2. Към всяка снимка, участваща в конкурса, трябва задължително да има следната информация:
- заглавие на снимката
- име на автора
- текст, описващ мястото,
До участие в конкурса няма да бъдат допускани творби, изпратени с неточна или непълна информация.
4. Срокове
4.1. Срок за изпращане на снимките
Конкурсът се открива на 7 февруари 2018 г.
Краят на конкурса настъпва в 20:00 часа на 16 март 2018 г.
Снимки за участие могат да се изпращат по всяко време между началото и края на конкурса.
4.2. Гласуване във Фейсбукстраницата на читалището чрез хресване на снимката, ще определи фотографията, носител на наградата "Конче вихрогонче".
4.2. Обявяване на победителите.
На 17 март 2018 г. ще бъдат обявени победителите във фотоконкурса "Конче вихрогонче". Имената им ще бъдат публикувани във Facebook профила на читалището.
5. Награди
Наградите са: 1-во място – дизайнерска фоторамка, 2-ро място - фотоалбум, 3-то място – рамка за снимка.
Очакваме Ви на 24 февруари заредени с телефони и фотоапарати да запечатате страхотни спомени от Бачево.

Четете 24 часа в денонощието актуалните новини от Разлог и региона. Изпращайте вашите снимки и статии на (support@razloginfo.com) и (razlogsp@abv.bg) по всяко време! За реклама: (support@razloginfo.com)

Още новини от Razloginfo.eu(мобилна версия)

Харесай Razloginfo.com във Фейсбук, за да научаваш бързо новините от Разлог и региона.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Портала на Разлог за смартфони и таблети, която е налична на адрес Razloginfo.euloading...
Новина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.8536 )