| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: Помните ли детето, което се нарани в централния парк на Разлог?<br>


Новина: Помните ли детето, което се нарани в централния парк на Разлог?

(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
понеделник 11 септември 2017 - 11:15:35

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
Внимание! Болтове - убийци в централния градски парк в Разлог. Това написа, преди около месец, член на най-разложката група във Фейсбук пространството - "Да думаме на разложчи, фногооооо!", Ellie Kare.

Тогава 11-годишното й дете, по нейни данни, получи разкъсване на мускул и прорезна рана, дълбока 2.5 см и широка още 4 см поради падане върху оставен да стърчи болт от някогашно съоръжение, в централния градски парк на Разлог.


Днес нейната битка продължава. Ето какво написа тя в групата "Да думаме на разложчи, фногооооо!" (без редакторска намеса):

"Само да дам малко информация какво се случи след нашите действия - получихме мазно писмо от Общината, което ни уведомява, че ВСИЧКИ стърчащи болтове в градските паркове на гр. Разлог са били премахнати след нашият сигнал. Нищо не се казва за поисканата инженерна проверка на останалите съоръжения за детска игра в общината. Леко се извиняват за случилото се с моето дете....твърде леко.....молят за разбиране???? Чакам официалният отговор от официалната проверка на Прокуратура Гр. Разлог. Дадох допълнители показания, както и свиделите на случката дадоха допълнителни показания. ЧАКАМЕ!!!! ДА ВИДИМ ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНЕ ПРОКУРОРЪТ, А ПОСЛЕ, ПАК ПРОДЪЛЖАВАМЕ АКО НЕ СТИГНЕ ДО НИКЪДЕ! Нашите деца заслужават повече в този град. Не пренебрежение и не забрава! Аз казах! Хау!!"

Това се казва непримирим и несломим дух. Ярък пример как трябва да се действа спрямо държавни и общински институции. Ако Ellie Kare постигне дори е частичен успех, се създава прецедент на местно ниво, на който може да се позове всеки попаднал в подобна ситуация. Затова успех!

Razloginfo.com


Четете 24 часа в денонощието актуалните новини от Разлог и региона. Изпращайте вашите снимки и статии на (support@razloginfo.com) и (razlogsp@abv.bg) по всяко време! За реклама: (support@razloginfo.com)

Още новини от Razloginfo.eu(мобилна версия)

Харесай Razloginfo.com във Фейсбук, за да научаваш бързо новините от Разлог и региона.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Портала на Разлог за смартфони и таблети, която е налична на адрес Razloginfo.euloading...
Новина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.8312 )