| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: Словашка компания търси работници в Разлог за 843 евро<br>


Новина: Словашка компания търси работници в Разлог за 843 евро

(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
вторник 08 август 2017 - 14:11:07

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
Минимум 842,99 € - максимум 1374,87 € бруто, месечно предлага водеща автомобилна компания на кандидатите в Разлог. Бюрото по труда в Разлог организира Ден на работодателя с цел представителите на “KIA MOTORS SLOVAKIA” да представят своите условия пред търсещите работа лица.

Позицията, за която се търсят 200 работници е монтажник на производствена линия (Монтаж на вътрешни и външни части на тялото. Работа със затягащи устройства. Извършване на малки ремонти върху тялото и лакиране. Ретуширане на деформации и драскотини.)


Част от изискванията, на които да отговарят кандидатите са да имат средно или по-висока степен на образование. Периодът на договора е постоянен, на пълно работно време. 37,5 часа на седмица и 2 пъти в месец извънреден труд в събота. Работа на смени и почивни дни два дни на седмица. Настаняването е предоставено и платено от работодателя. Възстановяват се транспортните разходи.

Също така фирмата предлага Коледни и летни бонуси според критерии. Мотивационен бонус. Бонус за участие. Бонус в края на годината. Изплащането на извънреден труд (включително уикендите или празниците) - надбавки за извънреден труд и нощен труд. Отстъпки при закупуване на автомобили на KIA. Богата социална програма. Работа в приятна и чиста околна среда.

Докато ние българите от години си мечтаем у нас да има истинско автомобилно производство, но това по една или друга причина не се случва, една друга бивша соц. държава постепенно се превръща в Меката на европейското автомобилостроене. Става дума за Словакия - страна с територия наполовина на нашата и с население от пет милиона души.

В момента Словакия е един от най-големите производители на автомобили в света на глава от населението, а развитието на сектора съвсем не е спряло. То продължава с пълни темпове и резултатите са показателни - над 70% от брутния вътрешен продукт на страната се дължи на автомобилното производство, пише факти. бг.

Срещата трябваше да се проведе на 9 август /сряда/, от 10.00 ч. в Народно Читалище „15.IX 1903-1909” гр.Разлог, ул. „Шейново” № 2, но се отлага поради ангажираност на работодателя.

Източник AGENCIA.BG

Четете 24 часа в денонощието актуалните новини от Разлог и региона. Изпращайте вашите снимки и статии на (support@razloginfo.com) и (razlogsp@abv.bg) по всяко време! За реклама: (support@razloginfo.com)

Още новини от News.Razloginfo.com(мобилна версия)

Харесай Razloginfo.com във Фейсбук, за да научаваш бързо новините от Разлог и региона.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Razloginfo.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес News.Razloginfo.comНовина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.8272 )