| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: Пипи и Пърси Джаксън представиха детски чудеса <br>


Новина: Пипи и Пърси Джаксън представиха детски чудеса

(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
понеделник 19 юни 2017 - 14:09:49

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
С много вълнение, празнично настроение и сценична треска премина финалната изява на ОУ„Никола Парапунов” по проект BG05M2OP001-2.004-0004 "Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)".

Директорът на училището- г-жа Пелтегова, в присъствието на родители, ученици и ръководителите на клубове откри изложбата „Заедно можем всичко”.Присъстващите бяха силно впечатлени от магията на изкуството, сътворена от талантливите деца.


Инициативата продължи с мултимедийна презентация, изготвена от г-жа А. Панкова. На нея бяха представени интересни моменти от дейността на всичките петнадесет клуба.

Прекрасните гласове на участниците във вокалната група на г-жа Л.Лачинова създадоха празнична атмосфера и предизвикаха заслужено бурни аплодисменти.

Любителите на словото от клуб „ Млад историк” с ръководител Д. Джупанова рецитираха вълнуващи стихове, посветени на България.

Кулминацията на изявата бе театралната постановка „Снежанка” от Ами Тола на „Театрална работилница” с ръководител г-н Ив. Мишков. Малките големи артисти успяха по блестящ начин да влязат в своите роли. С артистичната си игра те показаха колко е велика магията на театъра.

За празничното настроение допринесоха и водещите Пипи Дългото чорапче и Пърси Джаксън.

Голяма фотогалерия от събитието можете да видите тук!

Гости на финалната изява бяха г-жа Л. Димитрова-старши експерт по БЕЛ в РУО - гр. Благоевград , г-жа Н. Кисова - началник отдел „Образование,култура, младежки дейности и спорт“, г-жа А. Хаджистоянова -председател на Обществения съвет към училището и неговите членове, много родители, ученици и приятели на училището.

Г-жа Пелтегова не скри своето вълнение, поздравявайки всички ученици и техните ръководители за положения труд . Те бяха приветствани и от г-жа Л. Димитрова.

Такива са учениците на ОУ „ Никола Парапунов”- умни, талантливи и артистични!

Четете 24 часа в денонощието актуалните новини от Разлог и региона. Изпращайте вашите снимки и статии на (support@razloginfo.com) и (razlogsp@abv.bg) по всяко време! За реклама: (support@razloginfo.com)

Още новини от News.Razloginfo.com(мобилна версия)

Харесай Razloginfo.com във Фейсбук, за да научаваш бързо новините от Разлог и региона.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Razloginfo.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес News.Razloginfo.comНовина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.8214 )