| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: Мъж се опита да изнасили 9-годишно момиче в село Баня


Новина: Мъж се опита да изнасили 9-годишно момиче в село Баня
(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
петък 16 юни 2017 - 13:19:32

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
Неизвестен мъж се опита да изнасили 9- годишно момиченце в Баня. Инцидентът е станал във вторник около 22.00 часа, когато момичето отишло да купи бира от хранителния магазин, намиращ се в близост, където живее с баба си и дядо си.

Нападателят набелязал жертвата в търговския обект и я попитал на колко е години, след което започнал да я гали по главата и ѝ казал, че е късно и трябва да се прибира в къщи, за да не се притесняват близките ѝ.


След като напуснал магазина той се скрил до моста на същата улица и там причакал детето, съобщава DarikNews.bg. Дръпнал го, запушил устата му и го повалил на земята. Започнал да го съблича, в този момент момичето го ударило с бутилката бира по главата, отскубнало се и се развикало. На помощ се притекли  баба ѝ, дядо ѝ и чичо ѝ, които чули виковете за помощ и които били отвън пред дома им и чакали то да се прибере. На помощ се притекъл и друг мъж. Дядото и чичото подгонили насилника, но той избягал и се скрил.

По думите на бабата на момичето сигнал  в полицията не е подаден, но тя увери, че  ще сигнализира за случилото се. Тя допълни още, че живеят в село Баня от 13 години, иначе са от Берковица, но до сега не им се е случвало подобно нещо. Стана ясно и че въобще не познават насилника. Жената сподели още, че след случилото се внучката ѝ е стресирана, трудно заспива и се страхува да стои сама. Валентина Симеонова уточни, че се грижи за внучката си от 8 години и че повече няма да я пуска сама, особено вечер.

Вчера стана ясно, че в търговският обект, където момичето е пазарувало, има камери и лицето на предполагаемия насилник е заснето.

Източник DarikNews.bg

Четете 24 часа в денонощието актуалните новини от Разлог и региона. Изпращайте вашите снимки и статии на (support@razloginfo.com) и (razlogsp@abv.bg) по всяко време! За реклама: (support@razloginfo.com)

Още новини от News.Razloginfo.com(мобилна версия)

Харесай Razloginfo.com във Фейсбук, за да научаваш бързо новините от Разлог и региона.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Razloginfo.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес News.Razloginfo.comНовина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.8209 )