| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: Сдружение Алтернативи Интернешънъл е домакин на <br>


Новина: Сдружение Алтернативи Интернешънъл е домакин на

(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
четвъртък 18 май 2017 - 21:26:11

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
Между 15 и до 20 май сдружението реализира семинар за установяване на контакти между 10 организации, работещи в сферата на Европейска доброволческа служба (ЕДС) от Европа и Евросредиземноморието– България, Румъния, Македония, Испания, Полша, Йордания, Египет, Тунис, Мароко и Алжир.


Всички участници в проекта са представили на партньорските организации, които са активно включени в дейностите на организациите. Проектът “EVS Global” се осъществява с финансовата подкрепа на програмата Еразъм +. Целта на проекта е установяване на контакт между организациите и стимулиране на сътрудничество за обмен на доброволци между Европа и Евросредиземноморските страни, да се повишат знанията и компетенциите на хората, ангажирани с управлението на проекти по Европейска доброволческа служба, както и да се споделят опит и добри практики.

Full view Full view Full view Full view


През изминалите дни, участниците имаха възможност да се опознаят, да представят организациите, които представляват, да споделят знанията и уменията си в сферата на ЕДС, както и да научат повече информация за начина на провеждане на ЕДС в Средиземноморските страни.

През оставащите дни, участниците ще имат възможност да обсъдят различни методи за усъвършенстване на европейска доброволческа служба, както и да обмислят бъдещите си партньорства.

Домакините изненадаха своите гости с незабравима българска вечер-Баба Лена, Баба Яна и Дешка Кротева от къща Дешка -Драглище представиха традиционни обичай, песни и танци, а също така заедно с гостите приготвиха традиционна българска баница.

Четете 24 часа в денонощието актуалните новини от Разлог и региона. Изпращайте вашите снимки и статии на (support@razloginfo.com) и (razlogsp@abv.bg) по всяко време! За реклама: (support@razloginfo.com)

Още новини от News.Razloginfo.com(мобилна версия)

Харесай Razloginfo.com във Фейсбук, за да научаваш бързо новините от Разлог и региона.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Razloginfo.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес News.Razloginfo.comНовина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.8166 )