| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: Ученическият парламент, на СУ „Братя Каназиреви“, награди <br>


Новина: Ученическият парламент, на СУ „Братя Каназиреви“, награди

(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
неделя 14 май 2017 - 09:30:35

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
Ученическият парламент към Средно училище „Братя Каназиреви“ награди всички ученици от 1 до 12 клас, които взеха участие в обявения конкурс на тема „Моето училище“.

Учениците се трудиха над рисунки, есета, послания и стихотворения и доказаха, че талантите трябва да се развиват.


Комисия в състав Ина Манафова / председател на Ученическия парламент/, Божидар Димитров, Янка Илиева и Петър Кръстев оцениха всички творби и споделиха, че работата им е била наистина трудна, защото са се докоснали до съкровените послания на своите съученици и са видели в тях истинска признателност и благодарност към двамата братя Петър и Иван Каназиреви, които са патрон на Разложката гимназия.

Най-малките участници Велина Граматикова и Християна Найденова от 2“а“ клас участваха с рисунки, както и Алисия Цикова и Иван Пъдарски от пети клас, всички посветили своите рисунки на Разложката гимназия. В категорията с рисунки участваха още и Маргарита Дюлгерова от 9“а“ клас и Димитър Гогов от 10“в“ клас.

Сред участниците с есета и послания най-вълнуващо се представиха следните ученици: Амира Джамбазка, Данислава Крънчва и Мария Бангеева от 5“а“ клас, Маргарита Дюлгерова от 9“а“ клас, Мартина Дръдалова от 11“а“ клас, Радина Елчинова, Костадин Цуцуманов и Любомир Гърков от 10“в“ клас, Лилия Сланчева и Гергана Попова от 10“а“ клас. Със стихотворения се представиха Мариана Прешелкова от 7“б“ клас, Мария Лазарова от 10“а“ клас съвместно с Георги Докин от 11“а“ клас и Иван Влахов от 11“а“ клас.

На церемонията по награждаването участниците получиха грамоти за участие, което ще обогати ученическото им портфолио, както и книги от българската класика, за да се вдъхновяват и да продължават да творят. Материалните награди бяха закупени с помощта на родители и фирми от района – ЕТ“ Димитър Докин – Рени“, Мария Иванова Захова, ЕТ „Бориса – Надежда Елчинова“, „Ем Ви Комерс“ ООД, Иво Елчинов, за което Ученическият парламент изказва огромно благодарност.

Четете 24 часа в денонощието актуалните новини от Разлог и региона. Изпращайте вашите снимки и статии на (support@razloginfo.com) и (razlogsp@abv.bg) по всяко време! За реклама: (support@razloginfo.com)

Още новини от News.Razloginfo.com(мобилна версия)

Харесай Razloginfo.com във Фейсбук, за да научаваш бързо новините от Разлог и региона.

Можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @Razloginfo.com или в социалната мрежа Google+ чрез +Razloginfonews

Можеш да ползваш и мобилната версия на Razloginfo.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес News.Razloginfo.comНовина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.8161 )