| Home | Catalogue | Forums | Legends | Bus station | Map of Razlog | Add site | Photogallery | Advertisement | Contacts |
Razloginfo.com Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина: Смартфони и таблети по $50 се предлагат в Everbuying.net


Новина: Смартфони и таблети по $50 се предлагат в Everbuying.net
(Категория: e107 welcome message)
Публикувано от e107
вторник 10 май 2016 - 11:03:49

Категория {NEWSCATEGORY} Мобилна версия

+Увеличи изображението
Огромен брой устройства са достъпни на промоция в глобалния онлайн магазин, на изключително ниски цени. Вижте някои от тях…

Цените на хай-тек джаджите напоследък бият всички рекорди в представите ни за най-евтин продукт. Онлайн магазини с глобален обхват предлагат всевъзможни устройства на изключително достъпни цени, които падат още повече в периодите на промоции.


В потвърждение на тази тенденция, Everbuying.net – един от големите онлайн магазини с продажби по целия свят – обяви нови, стряскащо ниски цени за най-различни продукти, по повод 8-годишния си юбилей. Нещо повече, компанията обещава и щедри подаръци за най-активните купувачи.

В офертите на магазина фигурира, например, смартфонът AMIGOO H2000 с цена от 49,99 долара. Устройството има 4,5-инчов IPS екран и четириядрен процесор MTK6580, допълнен от 512MB оперативна памет (RAM) и 4GB постоянна флаш памет. Ултра-евтиният 3G смартфон разполага с две камери, безжични модули Wi-Fi и GPS и работи под управление на операционна система Android 5.1.

Друг невероятно евтин продукт е таблетът Vido T99, който се предлага за 53,62 долара. Това е устройство със 7-инчов WSVGA TFT екран, четириядрен процесор на тактова честота 1,2GHz, оперативна памет 1GB и флаш памет 8GB. Моделът поддържа Wi-Fi, Bluetooth и 3G комуникации, т.е. може да се ползва като голям смартфон, или фаблет.

Впечатлява и цената от 18,59 долара на умния часовник A1 Smartwatch Phone. Тази джаджа има 1,54-инчов сензорен екран с резолюция 240×240 пиксела и множество функции, характерни за телефоните, вкл. FM радио, MP3 плейър, аларма и др. Смарт часовникът поддържа Bluetooth 3.0, разполага с 32MB RAM, 64MB ROM и слот за карти памет с капацитет до 32GB, съвместим е с Android устройства.

Търсачите на рекордно ниски цени вероятно ще забележат проектора YG – 300 LCD Projector, който се предлага за 40,04 долара. Това е мултимедиен плейър със сравнително скромни параметри – яркост 400-600 лумена, контраст 800:1 и резолюция 320×240 пиксела, но за тази цена какво повече. С компактните си размери, подобно устройство може да осигури развлечение с картинки и видео на всяко място.

Продуктите на Everbuying.net са достъпни за поръчки по целия свят, като онлайн търговецът ги доставя безплатно на купувачите, което е сериозно предимство на китайския магазин. В допълнение към ниските цени, Everbuying обещава в настоящата кампания и множество подаръци, като условията са описани подробно на сайта на търговеца.

Източник TechNews.bg

Още новини от News.Razloginfo.com(мобилна версия)


Новина от Разлог::Порталът на Разлог::Информационният портал на Разложката котловина
( http://razloginfo.com/news.php?extend.7618 )