Горещи новини

Porsche вече продава сладолед

| 22:07

По повод международния ден на сладоледа, който се чества на 17 юли, Porsche реши да пусне на пазара специална серия сладоледи с логото на марката и някои от най-емблематичните коли. Студените лакомства са направени в партньорство с компанията Pretty Cool Ice Cream, които представят пет различни вкуса, съответстващи на някои от най-емблематичните цветове на марката.Започвайки с първия Mint Green, той комбинира вкус на ментови бисквитки и класически сладолед с ментова обвивка от бял шоколад. Следващият Strawberry Red сладолед комбинира вкус на сладолед с крема сирене и обвивка от ягоди с истински замразени ягоди.

Третият Macadamia Metallic разкрива вкуса на макадамията с подобен цвят и вкус на външната обвивка. Четвъртият Frozen Berry Metallic е с черна обвивка и вкус на боровинки. Последният сладолед носи името Lime Gold Metallic с вкус на лимонов пай и златиста обвивка. Сладоледите са налични в магазина на Pretty Cool Ice Cream в Чикаго.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!