Горещи новини

PCR тестът падна, в Одрин заредиха сергиите, чакат българите, за 100 лева пълните хладилника

-9:41-Razloginfo.com

Търговците от Одрин чакат с нетърпение клиентите си от България, след като нашето правителство облекчи условията за влизане в Турция в рамките на мерките срещу епидемията от Covid-19.С новото решение, влязло в сила от 1 февруари, от българските граждани със сертификат за ваксинация вече няма да се изисква PCR тест при влизане в България.

Българските туристи през последните месеци задоволяват всичките си нужди от Одрин – от лекарства, храна, облекло, стоки за бита, почистващи препарати и дори мебели, защото цените са изключително изгодни.

Като чуха новината миналата седмица, търговците заредиха с нова стока магазините и започнаха трескаво да чакат клиентите си от България, пише „Марица“.

Търговците очакват вълна от пазаруващи в петък, събота и неделя.

Около 100 лв. са необходими на българина, за да напълни хладилника и килера с храна за две седмици за семейство от четири членове на пазар в турския град Одрин.

Това пресметна инспекция на „Телеграф “ въз основата на цените, оповестени в локалните супермаркети. Изданието съобщава, че на фермерските пазари и тържищата покупките може да излязат още по на сметка.

Последвайте ни:

1 Comments

  1. А какво да правим. ние до румънската граница !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!