Горещи новини

PC Game Pass е вече достъпен в 40 нови държави, включително България

-12:12-Razloginfo.com

От днес PC Game Pass ще бъде официално достъпен и в България.

Всички гейминг ентусиасти ще имат възможността да се присъединят към PC Game Pass, за да получат незабавен достъп до библиотеката от стотици висококачествени компютърни игри за Windows, включително най-новите версии на Xbox Game Studios, които ще бъдат налични още от първия ден, емблематичните игри на Bethesda, членство в EA Play, както и множество предимства за членовете на Riot. Новите заглавия, които съвсем скоро ще бъдат достъпни чрез PC Game Pass, включват Minecraft Legends (18 април), Redfall (2 май) и други.Услугата PC Game Pass ще се предлага на българския пазар на цена от 15 лева на месец. Новите членове, които искат да се присъединят към PC Game Pass, могат да посетят официалния сайт xbox.com/pcgamepass, за да научат повече за това, как да се регистрират.

За да отпразнуваме старта на новата услуга, всички нови членове на PC Game Pass в България ще получат специален бонус – „3 месеца, само за 1,99 лева“ за ограничен период от време. А в знак на благодарност, всички потребители, които са били част от нашата Insider програма, ще получат допълнителни два месеца членство в PC Game Pass напълно безплатно, без да са необходими допълнителни действия от тяхна страна, за това, че ни помогната да споделим изживяването и бяха един от първите членове на PC Game Pass за страната. Всичко това ще бъде достъпно автоматично в профилите на членовете в рамките на следващите няколко дни.

Xbox има ангажимента да разшири общността и радостта от игрите за абсолютно всички ентусиасти. Изключително развълнувани сме, че PC Game Pass вече е достъпен за потребителите в общо 86 страни от цял свят, предоставяйки им възможността да играят стотици игри, заедно със своите приятели и семейства.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!