Горещи новини

OpenAI планира GPT-5 да стартира през лятото

-11:37-Razloginfo.com

OpenAI е готова с новия модел GPT-5. Това е следващото поколение на прословутия голям езиков модел (LLM) на компанията. Резултатите от провежданите в момента тестове са впечатляващи.


„Наистина е много много добър, осезаемо по-добър“, каза един главен изпълнителен директор пред Business Insider. Същият главен изпълнителен директор добави, че в демонстрацията, която визира, OpenAI е съобразил случаи на употреба и моделиране на данни, уникални за неговата компания.

OpenAI планира GPT-5 да стартира през лятото.

Въпреки че нейните източници казват, че моделът все още се обучава и се нуждае от „червен екип“. Терминът в технологичната индустрия за наемане на хакери, за да се опитат да експлоатират нечии продукти.

„Тази година ще пуснем невероятен нов модел“, каза Алтман пред Лекс Фридман.

„Ще пуснем много различни неща през следващите месеци“, продължи той и допълни, че новият ChatGPT може да не е първият в списъка.

OpenAI е във финалната фаза на своя нов изкуствен интелект Sora. Алгоритъмът може да генерира видео по текст и се очаква да се появи до няколко месеца.

Източник: mediamall.info

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!