Горещи новини

Open Buzludzha 2024 от 8 до 11 август – с 3 сцени, 3 дни и 3 нощи, 3D мапинг шоу от LUNAR и с богата дневна програма

-13:34-Razloginfo.com

Три обичани бг банди – Hayes & Y, Керана и космонавтите и Уикеда, ще бъдат хедлайнери на тазгодишното издание на фестивала Open Buzludzha 2024, който ще се проведе от 8 до 11 август пред монумент Бузлуджа и на поляната до хижа Бузлуджа, сред природата под звездите. В продължение на три дни и три нощи, на три сцени – Основна сцена, Монументална и Горска, ще стъпят още много интересни, енергични и провокативни млади изпълнители, сред които Cool Den, Woomb, Юпитер 7, Two Cities One World, Funkilicious, Heptagram, Greesh и френската група Reaven.Изключително въздействащо 3D мапинг шоу реализирано от създателите на LUNAR (MP-STUDIO) и проектирано върху внушителния монумент Бузлуджа, ще направи преживяването на всички присъстващи вълшебно и незабравимо. Open Buzludzha 2024 ще приветства на електронната си сцена пред монумента и много от актуалните родни диджеи, а освен музикално-визуална наслада за гостите, организаторите от фондация „Проект Бузлуджа“ обещават и богата дневна програма с предизвикателства за забавление на малки и големи. (вижте по-долу)

Четвъртото издание на фестивала ще премине под мотото „Спомени от бъдещето“ с покана към всеки от гостите да създаде своите спомени, за които с радост ще си спомня в бъдеще. Неповторимият фестивал в подножието на монумента, в планината сред природата, обещава позитивни емоции и много настроение за всички с разнообразната си програма – комбинация от страхотна музика, светлинно шоу и дневни предизвикателства, подходящи за цялото семейство.

Билетите за Open Buzludzha 2024 от 8 до 11 август можете да намерите тук на ценa – 39 лв. за еднодневен билет и 79 лв. за тридневен. Подробности за цените за къмпингуване на палатка ще намерите тук.

 

Вижте музикалната програма на ОСНОВНАТА СЦЕНА (поляната пред хижа Бузлуджа):

ЧЕТВЪРТЪК – 08.08.24 – официално откриване / Greesh / Cool Den / УИКЕДА

ПЕТЪК – 09.08.24 – Two Cities One World / Jupiter 7 / Funkilicious / КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ

СЪБОТА – 10.08.24 – Heptagram / Woomb / Reaven (FR) / HAYES & Y

 

Музикална програма на МОНУМЕНТАЛНА СЦЕНА (с електронна музика и 3D мапинг всяка вечер):

ЧЕТВЪРТЪК – 08.08.24 – Matizze / DIMO BG / Dan Tanev / Icaka

ПЕТЪК – 09.08.24 – Relina / Koi Lopa / PISTAMASHINA / VERSUS / Steph

СЪБОТА – 10.08.24 – Lile / The Foreigners / YOR (FR) / PACHO / Fey

 

Програмата на ГОРСКА СЦЕНА ще бъде обявена съвсем скоро.

 

ДНЕВНАТА ПРОГРАМА с 10 незабравими БУЗЛУДЖА ИЗЖИВЯВАНИЯ, създадени специално за събитието от 8 до 11 август, включва:

На ПОЛЯНАТА – “Мисия Бузлуджа”, “Послание в бутилка”, “Театър на бъдещето“, „Планина на-тур“, „Моята мозайка“

ГОРСКА СЦЕНА: „Неудобни въпроси“, „Истории u визuu“, „Горско кино“

Пред МОНУМЕНТА: „Buzludzha CoolTour“, „Бузлуджански НЛО“

 

Предвидени са и 5 специални БУЗЛУДЖА ИЗЖИВЯВАНИЯ за деца (работилници и приключения): “Музей на бъдещето”, “Археологически находки”, “Космически открития”, “Стари игри и нови хитрини”, “Нарисувай бъдеще”.

Събитието Open Buzludzha 2024 се организира от фондация „Проект Бузлуджа“ на територията на Национален парк-музей „Шипка-Бузлуджа“. Фестивалът подкрепя опазването и отварянето на монумент Бузлуджа като място за изкуство, култура и история. Каузата НЕ е политически обвързана и НЕ цели пълно възстановяване на монумента, а консервация и преизползването му с образователни и туристически цели.

Не пропускайте да бъдете част от изживяването Open Buzludzha 2024 от 8 до 11 август, а повече информация можете да намерите на сайта на събитието: https://buzludzha-project.com/festival/.

Можете да усетите фестивала с този кратък филм и да го последвате във Facebook и Instagram, за актуална информация.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!