Горещи новини

Nissan поставя зарядни станции в 18 държави, България не е сред тях

-17:42-Razloginfo.com

Nissan разширява мрежата си от зарядни станции и добавя съоръжения в представителства на марката в 18 държави. Сред тях за съжаление не попада България, нито пък някоя близките ни съседки.За сметка на това японската компания ще постави зарядни станции в Австрия, Белгия, Нидерландия, Люксембург, Норвегия, Швеция, Финландия, Дания, Франция, Италия, Испания, Португалия, Швейцария, Естония, Латвия и Литва.

Зарядните станции ще бъдат с CHAdeMO и CCS порт, осигуряващи 24кВ или 50кВ мощност на зареждане. Въпреки, че CHAdeMO стандарта вече почти не се използва при нови автомобили, някои от старите модели на марката като например Leaf разполагат с такъв тип зареждане.

От Nissan планират да са изградили 70% от своята зарядна мрежа през 2024 година, което ще им помогне, както с настоящите модели, така и с тези които планират да представят в близкото бъдеще.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!